lauantai 24. joulukuuta 2016

X = matkakohde jonka nimeä en muista




X = kylpylä X?






Tässä pieni jouluvisailu, mikä kylpylä? Kuten monesti tämän kalenterin yhteydessä on tullut esiin, että monet minun haavekohteistani juontaa juurensa jostakin kuvasta, minkä olen nähnyt, kuten myös tämä kohde X! Ainoa ongelma vaan on etten muista sen nimeä ja pyydänkin teiltä rakkaat lukijat apuja, jotta löytäisin nimen tälle upealle kylpylä kohteelle. (yllä oleva kuva ei ole X-kohteesta vaan vastaa muistikuvaa)

Matkailualan opintojen yhteydessä keskustelimme eri kohteiden vetovoimatekijöistä, opettajani näytti meille kuvia eri paikoista ja ihastuin kuvaan jossa oli vanha kylpylä, jonka ulkoaltailta oli huikeat näkymät vuorille. Kuvassa oli jotain satumaisen kaunista, ihastuin kuvan tunnelmaan, ajattelin heti että tuonne pitää ihan ehdottomasti päästä. Muistini mukaan kohde sijaitsee Sveitsissä ja on todella suosittu kylpyläkohde, jonne tullaan myös pidemmän matkan päästä. Tuolloin ajattelin että tuskimpa tuonne vuorten keskellä sijaitsevaan kylpylään tulee koskaan lähdettyä, sillä eihän siinä ympärillä ole mitään muuta nähtävää… No nyt kyllä kiinnostaisi! Olen yrittänyt useaan otteeseen etsiä ja googlailla tuota kylpylää, mutta en vaan löydä, alan jo epäillä että muistan maan väärin ja se oli joku muu maa Sveitsin sijaan. Tuleeko sinulle mieleen joku upea kylpylä?



Mikä voisi olla tuo X-kohde?



Tänään on jouluaatto ja yleensä joulukalenteri loppuu jouluaattona, mutta Martan Matkassa riittää arvailuja ja lukemista myös joulun välipäiville!


Oikein mukavaa joulua kaikille lukijoille!



Avaa tämän päivän luukut myös aikaisemmilta vuosilta:




24. luukku: Viimeinen luukku, vihdoin on Joulu!



Tuoreimmat kuulumiset löydät Martan Matkassa 




2 kommenttia:

  1. Tätä on ollut kiva ja inspiroivaa lukea. Hyvää joulua.

    VastaaPoista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.