sunnuntai 11. joulukuuta 2016

K Kylmää ja koleaa kuin Suomessa
K = Kanada


Kanadasta tulee ensimmäisenä mieleen kylmyys ja metsänhakkaajat, jotka työskentelevät karvalakit päässä lumisessa metsässä. Kanada on yksi lapsuudenhaaveistani, muistan kuinka ihastuin tuohon vaahteralippuuun sekä suuriin vaahterapuihin ja tuosta lähtien olen halunnut nähdä nuo vaahterapuumetsät. Myöhemmin Kanada alkoi kiinnostaa jääkiekon vuoksi, kun sinne lähti paljon suomalaisia pelaajia ja olisi aivan mahtavaa päästä katsomaan joku NHL-peli missä pelaisi suomalaisia. Montreal, Ottawa, Toronto, Quebec, Vancouver, Winnipeg, ovat kaupunkeja jotka tunnistan paremmin jääkiekosta, mutta matkailu mielessä en osaa sanoa mikä niistä kiinnostaisi eniten. 


Quebecin vanha kaupunki on UNESCO-kohde


Toronto ja kuuluisa TV-torni


Kanadan matkailukohteista ensimmäisenä tulee mieleen Kalliovuoret ja Niagaranputoukset sekä juuri luin Meriharakka-blogista Prinssi Ewardin saarista, joka on tunnettu L.M.Montgomeryn Anna tyttökirjoista ja saarilla on useita kirjoihin liittyviä käyntikohteita.


Niagaran putoukset Kanadan ja Yhdysvaltojen rajalla


Kanadan kartta: CIA


Kuvat Wikipediasta, mikäli ei toisin mainita
Mikä on sinun matkahaave K-kirjaimella?Avaa tämän päivän luukut myös aikaisemmilta vuosilta:11.Ortodoksien joulun vietto    


Tuoreimmat kuulumiset löydät Martan Matkassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.