tiistai 31. joulukuuta 2019

Vuoden 2019 suosituimmat kuvat ja niiden tarinat

Vaikka kulunut blogivuosi 2019 on ollut hiljainen niin edelleen täällä ruudun takana ollaan ja intoa kirjoittamiseen löytyy enemmän kuin vapaata aikaa.

Martan matkassa-blogi täyttää tänään jo huimat kuusi vuottta!

Tämäkin blogivuosi on kiva lopettaa instagramin Best nine-suosituimpiin kuviin ja tarkastella kulunutta vuotta niiden kautta. Aikaisemmin vuosi 2019 on taputeltu jo tilastojen merkeissä Hitit ja huti postauksella, sekä ulkomaan ja kotimaan reissut on listattu omilla postauksilla. Oheisista linkeistä pääset lukemaan aikaisemmat 2019 postaukset.

Ohessa Martan Matkassa-lukijoiden ja seuraajien tykätyimmät kuvat vuodelta 2019!Vuoden 2019 parhaat kuvat


1 Rantaraitin auringonlasku 

Rakas rantaraitti on upea ympäri vuoden!
Tuo upea kävelyreitti saa unohtamaan kaikki murheet ja huolet, sieltä saa voimaa. Useita kuvia olen vuosien aikan raitin varrelta napannut ja tämä on yksi kauneimmista. Ilo huomata että listalle on päässyt toinenkin kuva Rantaraitilta, seitsemänneltä sijalta löytyy talvinen kuva raitin varrelta. Rantaraitista voi lukea lisää aikaisemmasta postauksestani.


2 Tulppaanit 

Tulppaanit ovat NIIN ihania <3
Hollanti ja tulppaanipellot olivat yksi pitkäaikaisin matkahaaveeni joka toteutui muutama vuosi sitten. Kokemus oli todella huikea ja sinne kaipaan uudelleen! Nämä tulppaanit ovat Kevätmessuilta 2019 ja ne toi vat minulle hyvän olon tunteen ja mieleen tuon upean reissun. Lue aikaisempi postaus tulppaanimatkastani Hollantiin.3 Luzernin silta 

Kuva tästä upeasta Luzernin sillasta on vuodelta 2017 ja se oli yksi minun ja Rosan RoadTripin pääkohteista, sillä olin nähnyt kuvan tuosta upeasta sillasta heti alkuun kun muutimme Sveitsiin. Ehdimme kuitenkin nähdä sen sekä upean kaupungin livenä ennen paluumuuttoamme Suomeen. Tämä kuva on viime maaliskuun sillasta kertovan postaukseni kuvituskuva.  Sillasta voit lukea lisää täältä.


4 Luzern 

Tämä kaupunkikuva Luzernista on ollut yhtä suosittu, kuin tuo kuva puusillasta. Kuva oli myös kuvituksena Luzernista kertovassa postauksessani vuoden alussa. Lue lisää Luzernista täältä.5 Mösjöö 

Tämä vekkuli Mösjöö-katti, meidän Sveitsin tuliainen on aina siellä missä tapahtuu tai missä on Mösjöö niin siellä tapahtuu.


6 Vuoden 2018 parhaat kuvat Viime vuoden parhaat kuvat ylsivät myös tänä vuonna parhaiden kuvien listalle, nyt tosin tämän saman Best Nine kuvakollaasin mukana. Itselleni kaikki kuvat kollaasista ovat rakkaita!


7 Rantaraitti Tapaninpäivänä 2018

Rantaraitti mainittu jo toisen kerran listalla! Tällä kertaa auringonlasku talvisella rantaraitilla, kuva otettu Tapaninpäivänä 2018 ja se oli joulukuun 2018  postauksen kuvituskuva. Vielä ei jää kantanut…

8 My Helsinki 

Ihanaa että My Helsinki kuva pääsi listoille. Ulkomailla asuessa tämä kuva tuli tutuksi, sillä se oli usein näkymä kun Suomesta puhutaan. Pitkään etsin sopivaa paikkaa mistä saisin otettua tämän kaltaisen kuvan, kunnes viime keväänä lähdimme Ruotsin risteilylle, niin huomasin että sieltä laivan kannelta tämän sai napattua. Oli muuten todella tuulista!

9 Loviisa joulu 

'Tämä kuva pääsi vielä viime metreillä listalle Kallahden mäntymetsän sijaan. Loviisa on yksi suosikki pikkukaupungeistani ja viime vuosina olen käynyt siellä ihailemassa Wanhoja taloja keväisin niiden sisustusta sekä puutarhoja ja talvisin niiden joulutunnelmaa. Loviisan joulusta olen aikaisemmin kirjoittanut postauksen ja sen voit lukea täältä.


Mistä kuvasta sinä tykkäät eniten?


Haluan toivottaa kaikille lukijoille iloa ja onnea vuodelle 2020 ja toivot että pääsette toteuttamaan ensi vuosikymmellä upeita matkoja ja  mahtavia elämyksiä!


Hyvää Uutta Vuotta 2020!


Tuoreimmat kuulumiset löydät 
Martan Matkassa 


4 kommenttia:

 1. Onnittelut 6-vuotiaalle konkariblogille! <3 Ihania kuvia ja vaikea oli valita omaa suosikkia, mutta päädyin tulppaanikuvaan. Valintaan saattoi vaikuttaa myös tuleva Amsterdamin matka ja tarkoitus olisi käydä tulppaanipelloilla samalla reissulla. Täytyykin käydä lukemassa sun juttu sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vuodet vierii nopeasti! Tulppaanit ovat ihania aina ja etenkin Amsterdamissa! Suosittelen ehdottomasti käyntiä Keukenhofissa ja tuo pyöräretki oli kanssa aivan huikea, vaikka omalle kohdalle osuikin sateinen päivä.

   Poista
 2. Hienoja kuvia. Ilmankos ne ovat tykätyimpien listalla! Helsinki kuva ja Loviisan vaikuttaa näistä eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Tykkään kanssa tuosta Helsingin kuvasta ja olen niin iloinen, että vihdoin löysin paikan mistä sain oman täydellisen Helsinki kuvan. Loviisan joulu on ihan paras, sieltä saa aina tuliaiseksi joulumielen mukaan.

   Poista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.