tiistai 25. helmikuuta 2014

Ïltapäivä Geneven vanhassa kaupungissaGeneven vanhakaupunki on monen muun vanhan kaupungin tapaan mukava käyntikohde ja joka kerta niistä löytyy uutta katseltavaa ja ihailtavaa. Geneven vanhakaupunki Vieille-villem on rakennettu Geneven keskustan korkeimpaan kohtaan kukkulan päälle. Vanhan kaupunki on todella viehättävä, kapeat mukulakivikadut, ihanat aukiot ja vanhat rakennukset ihanine ikkunoineen. 


Tänään tein kävelyretken vanhaan kaupunkiin ja kävin tutustumassa keskiaikaiseen Saint-Pierre katedraaliin ja Geneven vanhimpaan yksityisasuntoon Maison Tavaliin. Tässä muutamia otoksia matkan varrelta!

Place Bourg de Four


St Pierre Katedraali

  

Cour de St Pierre


Les CannonsMaison Taval
  


Place de Nueve


Parc des Bastions


Mur des Réformateurs
 
 
Huikopalaa Place Bourg de Four


Taas tuli todistettua että paljon voi tehdä ja nähdä pienellä budjetilla. Rahaa ei kulunut kuin noihin herkullisiin Crépeseihin ja kahviin sekä parkkiautomaattiin. Suomessakin on moni museo ilmainen tai sitten tiettyinä päivinä niihin pääsee ilmaiseksi. Samoin on täällä Genevessä, sekä Lausannessa kävin monessa kiinnostavassa paikassa mihin ei tarvinnut maksaa sisäänpääsyä. Taidanpa ottaa selvää muistakin Low-Budjet kohteista ja alkaa käymään niitä läpi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.