tiistai 18. helmikuuta 2014

Martan puuhanurkka

Tää on taas näitä!!!

Niin tyypillistä Marttaa, yksi pieni juttu voi aloittaa suuremman operaation! Viikonloppuna kaivoin uuden ompelukoneeni ja päätin ommella meille verhot sekä lyhentää Papille housunlahkeita. No kaivoin sitten pitkästä aikaa esille ompelutarvikkeeni ja huomasin että ompelupakkini oli pommin jäljiltä. Lopetettuani ompelu-urakan päätin siivota tuon ompelupakin ja sitten koko homma räjähti käsiin. Järjestelin ompelutarvikkeet ja poistin kaiken turhan ja ylimääräisen.  Innostuin näpertelemään nauhoille pahvista säilytystelineen. 


Saatuani nauhat, langat ja napit järjestykseen huomasin että ne menivät paljon pienempään tilaan. Päätin sitten jatkaa askartelutarvikkeiden järjestelyllä. 

Keräsin lahjanarut, rusetit, helmet sekä muut tilpehöörit yhteen kasaan ja laitoin niitä lasipurkkeihin, jotta ne näkyisi paremmin ja niitä olisi helpompi etsiä. 
 
Olin oikein tyytyväinen lopputulokseen ja lähdin viemään niitä takaisin paikoilleen kunnes tajusin että nehän hukkuisivat puuhanurkkaukseni sotkuihin, eivätkä näyttäisikään enää yhtä kivoilta. Sitten iski raivausvimma. 

Puuhanurkkaus ennen

Muuton jäljiltä olen kerännyt askartelu- ja ompelutarvikkeita tulevaan puuhanurkkaukseeni, mutta en ole saanut aikaseksi laittaa sitä vielä kuntoon. Olen iloinen että minulla on kerrankin mahdollisuus saada oma puuhastelupaikka, mihin voi jättää tarvikkeet levälleen ja jatkaa puuhastelua myöhemmin. Puuhanurkkaukseni sijaitsee kellarissa, joka on aika viileä, joten nähtäväksi jää aionko jatkossa puuhastella siellä vai siirrynkö takaisin keittiön pöydälle. No ainakin saan tavarat järjestykseen ja löydän tarvitsemani helpommin. Mikäli viileinä aikoina siellä ei viihdy, niin kesän helteillä sinne voi mennä viilentymään. 

Aloitin raivaamisen Martalle tyypilliseen tapaan eli revin kaikki tavarat esiin ja sitten aloin ihmetellä miten ne järjestetään. Samalla tuli käytyä läpi kaikki materiaalit ja heitettyä turhat pois sekä tein pussukan kierrätykseen vietäväksi. Viimeksi kierrätys-keskiviikkona huomasin että aikaisemmin jättämäni laskettelulasit ym. muut tavarat olivat hävinneet. Olipa kiva tunne huomata että ne olivat kelvanneet jollekin, eikä tarvinnut heittää ehjää tavaraa roskiin. 

Lahjapaperit löysivät uuden paikan vanhasta kukkaruukusta, otin käyttöön keittiön entisen kierrätyslokerikon ja järjestelin sinne sitä sun tätä, laitoin pöydälle uudet siistit lasipurkkini, ompelutarvikkeet löysivät oman paikan tuunausta vailla olevasta Lundian lipastosta, ompelukonekin mahtui pöydälle, kaivoin vanhan pöytälampun esille, nakuttelin rakkaan Mini-kellon seinälle sekä löysin Rosan vanhat matot, jotka ovat jääneet hänen uusien sisustusvärien vuoksi käyttämättä. 

Puuhanurkkaus jälkeen


Itse olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja esittelinkin sitä innolla perheelleni, jotka tosin pyörittelivät hieman päätään... Veikkaanpa että tämä raivaus ei jää tähän, sillä hakiessani askartelutarvikkeita työpisteeltä huomasin että sinne jäi ammottava aukko... Muuton jälkeen en mielestäni ole saanut laitettua työpisteen tavaroita järkevästi, sillä koskaan en löydä mitään, mitä etsin...  

2 kommenttia:

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.