maanantai 4. toukokuuta 2015

Hylsyt hyötykäyttöön!


Taas yritetään saada tavaroita järjestykseen ja mahtumaan pienempään tilaan, tällä kertaa otettiin tyhjät vessa- ja talouspaperi rullat hyötykäyttöön. Tyhjistä hylsyistä saatiin aikaiseksi uusi kynäteline, lahjapaperirullien pidike sekä johdot varastoitua pienempään tilaan!

Aikaisemmin pöydällä olleet kynät, sakset, liimat, viivottimet ja muut kirjoitusvälineet olivat neljässä eri purkissa. 

Nyt tyhjien hylsyjen ja tyhjän laatikon avulla sain rakennettua uuden kynätelineen, mihin mahtuu kätevästä kaikki kynät.

Nyt jopa Machokin mahtuu istumaan pöydällä ja katselemaan ulos, kun mama puuhastelee! 


Tyhjiä hylsyjä voi käyttää myös pitämään lahjapaperirullat siististi rullattuna, jolloin ne eivät aukea ja mene reunoista rikki. Koristelin rullien pidikkeet vanhalla boordilla.Pidikkeitä voi käyttää myös lasten piirustuksille, julisteille sekä muille papereille mitä halutaan säilyttää rullalla.
Aikaisemmin johtolaatikko pursui ja johtoja oli vaikea löytää, tyhjien hylsyjen avulla sain johdot järjestykseen ja mahtumaan pienempään tilaan.
Koristelin hylsyt serpentiinillä ja tarkoituksena olisi vielä kirjoittaa hylsyyn johtojen nimet, kunhan Papi ehtii käydä ne läpi!

Nyt menee johtolaatikosta jopa kansi kiinni! 

Muita hauskoja ideoita mitä rullista voi tehdä on pienelle lahjalle paketti tai askarrella kukkia, joista voi tehdä tauluja tai kransseja. Mitähän sitä vielä keksii?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.