perjantai 27. maaliskuuta 2015

Bistron uudet vermeet :)

Nyt on Bistron emäntä iloinen kun keittiöön on saatu uusi hieno kattila ja paistinpannusetti! Pitkään näitä on haikailtu ja oikeastaan vain valinnan vaikeus oli esteenä niiden hankkimiselle. Yhden tuotepalautuksen jälkeen totesin, että lietemme taitaa kuitenkin olla induktio ja siihen sopivat vain tietyn tyyppiset pannut. Loppuvaiheessa valintaa toki helpotti se, että meidän nykyiselle liedelle eivät kaikki pannut käy ja tämän vuoksi valikoima supistui kahteen eri malliin. Toisessa setissä oli enemmän vaihtoehtoja, mutta väri oli hassun puna-ruskea, kun taas toinen setti oli tyylikkäämpi, hopean värinen, mutta siinä pannujen määrä oli huomattavasti pienempi.


Lopuksi päädyin kuitenkin tuohon hopeiseen Ingenion settiin, sillä kaapissani oli yksi samanlainen pannu valmiina, joka on vielä hyvässä kunnossa. Uuden setin mukana tuli kaksi kattilaa 3l ja 2l, kaksi paistinpannua 26cm ja Wok 26cm, 2 muovista kantta, yksi metallinen höyrykansi, kädensija sekä paistinlasta. 


Uusi Tefalin setti on näppärä, sillä kattiloissa ja pannuissa on irroitettava kädensija, joka sopii kaikkiin paistoastioihin. Irroitettavan kädensijan suurin hyöty on se että pannut ja kattilat menevät laatikossa pienempään tilaan, kun kädensijat eivät ole edessä. Pannut ovat monikäyttöisiä, ne voi laittaa uuniin, joten niissä voi valmistaa myös uuniruokia. Uudet hopeanväriset pannut ovat upean näköiset ja ne näyttää kivalta myös ruokapöydässä tarjoiluastioina ilman kädensijoja. Setin mukana tulleet muoviset kannet ovat aivan loistavia ja niiden avulla kattiloissa sekä pannuissa voi säilyttää ruokia jääkaapissa ja päällekkäin laitettuna astiat menevät pienempään tilaan. 


Eikä tässä vielä kaikki... Tämähän alkaa kuullostaa jo ostoskanavan mainokselta, mutta pakko hehkuttaa näitä pannuja, kun olen niistä niin innoissani. Pannut ja kattilat ovat todella hyvälaatuisia ja ruoanlaitto niiden kanssa on mukavaa puuhaa, saman on todennut myös Bistron muu henkilökunta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.