tiistai 8. heinäkuuta 2014

Melkein 3000, iso kiitos kaikille!


Wau, se on puoli vuotta Martan matkassa-bloggailua takana!

Olen iloisesti yllättynyt sivujen kävijöiden määrästä, joita on jo melkein 3000 puolen vuoden aikana! Kiitokset kaikille lukijoille, tämä kannustaa minua jatkamaan kirjoittamista! Kirjoittaminen on ollut todella kivaa ja sen myötä olen perehtynyt moniin kiinnostaviin aiheisiin ja olen oppinut paljon uusia asioita. Suosituin kirjoitus on ollut Sveitsi uusi kotimaa ja vain kuukausi sitten kirjoitin Brasilian Jalkapallo MM-kisoista ja se on tällä hetkellä kolmanneksi suosituin kirjoitus! Sivuillani eniten kävijöitä on Suomesta, toisena tulee Sveitsi sekä hieman yllättäen kolmantena Yhdysvallat, vaikka kirjoitan Suomeksi niin katsojia on ollut hyvin eksoottisistakin maista.  

Blogissani kirjoitusten aiheet vaihtelevat, mutta pääpaino on ollut matkustus ja nähtävyydet sekä elämä täällä Sveitsissä, toki muutamia vakioaiheitakin löytyy. Ulkosuomalaisena pidän tärkeänä juhlistaa suomalaisia juhlapyhiä ja ylläpitää kotona näitä perinteitä, tämän vuoksi olen kirjoittanut niistä blogssani. Tähän mennessä ainoastaan loma-ajalle osunut Eino Leinon päivä 6.7 jäi kirjoittamatta. Perinteisesti olen kuukausittain tehnyt Minne Mennä Tänään - julkaisun, johon olen kerännyt itselleni muistilistaa kiinnostavista tapahtumista täällä Sveitsissä. Poikkeuksellisesti seuraavat pari julkaisua ajattelin tehdä Suomen tapahtumista ja lähinnä pääkaupunkiseudun tapahtumista, sillä saamme nauttia Suomen kesästä viisi viikkoa ja kesäkotimme sijaitsee Helsingissä. Suurin osa matkustus ja nähtävyys kirjoituksista on ollut Sveitsin kohteita, joihin meillä on ollut ilo tutustua. Matkailuun liittyvät kirjoitukset ovat olleet suosittuja, Lontoon viikonloppu sekä Seuraava kohde Cinque Terre ovat olleet 5 luetuimman kirjoituksen joukossa. Palasimme muutama päivä sitten New Yorkin matkalta ja kun tämä Jet Lag ja pakkaamiset hellittävät niin kirjoittelen juttua New Yorkista sekä neljän päivän matkastamme N.Y.C - Philadelphia - Washington - Niagara Falls - Thousand Islands. 

Matkaamme huomenna Suomeen ja kuinka ihanaa on päästä kesä-Suomeen, nähdä sukulaisia ja ystäviä, syödä suomalaisia herkkuja ja ostaa niitä kaupasta, nauttia ihanista kesäpäivistä ja tietenkin tulla ymmärretyksi!

Näitä asioita odotan eniten:

1.   Sauna
2.   Kotimainen mansikka
3.   Snagariruoka 
4.   Kesä-Esplanadi
5.   Suomi-pop livenä
6.   Suomikarkit
8.   Ruisleipä
7.   Karjalanpiirakka
8.   Hernekeitto
9.   Tornin terassi
10. Rantaraitti


Ihanaa kesää kaikille lukijoille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.