keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Aamiaisnurkkaus - Coffee Corner

Monet meikäläisen törkeen hyvät ideat syntyvät keskellä kaaosta ja niitä on pakko päästä toteuttamaan ihan heti! Heinäkuun helteillä innostuin siivoamaan hieman keittiötä, joka johti tavaroiden järjestelyyn ja siitä se sitten lähti rönsyilemään kaappien sekä korien siivoamiseksi. Kun olin saanut kerättyä keittiönpöydän täpötäyteen tavaraa, niin tietenkin innostukseni lopahti.  


hallittu kaaos...

Päätin ottaa pienet päiväunet ja jatkaa siivoamista  sen jälkeen, kunnes se sitten iski! Mä haluan aamiaisnurkkauksen!!! Yhden selkeän paikan, josta löytyy kaikki aamiaistarvikkeet! Johan löytyi taas ihan uutta intoa ja sain tavarat paikoileen. 

Asuntomme keittiö on alusta asti ollut mielestäni epäkäytännöllinen ja en ole koskaan pitänyt pikkupöydästä  keittiön keskellä. Aluksi meinasin ottaa koko pöydän pois, sillä se tekee keittiöstä ahtaan, mutta myöhemmin huomasin sen tuovan toivottua laskutilaa. Pikkupöytä on toiminut jo aiemmin arkisin aamiaispöytänä ja päätin rakentaa aamiaisnurkkauksen sen ympärille. 


Aamiaisnurkkaus ennen....


Halusin että aamiaisnurkkauksesta löytyy keittimet teevedelle ja kahville, leivänpaahdin, leivät, murot, myslit, hiutaleet, kahvit, suodatinpussit, teet, sokerit, mehut, suolaiset ja makeat sekä aamiaisastiat ym. aamiaistarvikkeet. ...ja jälkeen

Ennen...

...ja jälkeen

Muutin hyllyjen välejä ja käytin hyväksi koreja sekä siirsin keittimet tasolle. Kaappiin mahtui hyvin aamiaisastiat lasit, mukit, leipälautaset sekä muro/puurolautaset. Tuunasin pöydälle kierrätyskeskuksesta löytämäni tarjottimen ja keräsin siihen päivittäin tarvittavia aamiaistarpeita. Lopuksi koristelin nurkkauksen Ranskan tuliaisellani ”Ouvert” ja ”Fermé” kyltillä. 


uusi tuunattu tarjotin

... jälkeen


Olin lopputulokseen oikein tyytyväinen ja aamiainen maistuu paljon paremmalle uudessa aamiaisnurkkauksessa, sillä normi teepussin sijaan kaappien kätköistä löytyi ihania erilaisia irtoteesekoituksia. Huomaan syöväni uudessa Breakfast/Cofee/Tea-cornerissa melkein kaikki ateriat ja täällä kirjoitan myös tätä postausta!


Seuraavana on varmaan vuorossa Baking-corner… 2 kommenttia:

  1. Onpa kiva idea. Meillä ainakin ovat aamiastarvikkeet pitkin ja poikin keittiön eri hyllyillä. Selviä siitä sitten aamukiireessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuuulla Leena että tykkäsit! Meillä on ollut sama systeemi noiden aamiaissysteemien kanssa ja nyt ilokseni voin todeta että ahtaassa keittössä ei tarvitse turhaa pyöriä edessä, kun suuri osa tarvikkeista löytyy samasta nurkasta :)

      Poista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.