sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Koukussa pinnaamiseen
Kyllä näin on päässyt käymään! No en sentään pinnaa Ranskan tunneilta, mutta olen ihan hurahtanut Pinterest yhteisöpalveluun ja pinnailen siellä minkä kerkiän, pää on täynnä uusia ideoita ja unelmointiin olen saanut kulumaan aikaa ihan mukavasti… Mikä ihmeen Pinterest? Niin sitä minäkin olen pitkään ihmetellyt ja ihmettelen vieläkin miten kummassa sitä käytetään. 

Martan Matkassa löytyy myös nykyään Pintrestistä ja harjoittelen kovasti sen käyttöä, joten kaikki vinkit otetaan mieluusti vastaan. Olen luonut Pintrestiin Martan matkassa sivujen teemoja vastaavat Pintrest taulut: matkailu ja nähtävyydet, elämää Sveitsissä, hevoset ja ratsastus, Bistron herkkuja ja Martan touhut. Tauluissa on tällä hetkellä vain osa vanhemmista postauksista, mutta uudet postaukset tulen päivittämään samalla kun ne julkaisen blogissani. 

Martan Matkassa Pinterest sivuille olen tehnyt tauluja joihin olen kerännyt minua kiinnostavia DIY- ja säilytysideoita luonut projektitaulut tuleville sisustuskohteille ja reseptikirjan uusia resepti-ideoita varten. Käy kyläilemässä ja kerrohan mielipiteesi! 

Martan Matkassa Pintrest

Pintrest on visuaalinen sähköinen ilmoitustalu, johon voit kerätä ja kiinnittää ”pin” sinua kiinnostavia ”interest” linkkejä, kuvia, ideoita ja asioita. Pinterestin kautta voi löytää tai jakaa erilaisia asioita ja tekstin sijaan ne löytyvät kuvien avulla helpommin ja nopeammin sekä ne voidaan tallettaa myöhempää käyttöä varten. Pinterest on perustettu Yhdysvalloissa vuonna 2010 ja se on kasvanut nopeasti yhdeksi suosituimmaksi yhteisöpalveluksi. 
Tässä siis meikäläiselle aivan unelmatyökalu, sillä olen vuosia kerännyt ja tallentanut koneelle lukuisia valokuvia sekä tehnyt erilaisia vihkosia liittyen mm. sisustukseen, tuunaukseen, pihaan, puutarhaan, matkailuun, kerännyt reseptejä, ideoita, matkoppaita, leikkeitä ja nyt voin siirtää nämä sähköiseen muotoon. Mikä tietenkin tarkoittaa sitä, että voisin vihdoin raivata kaikki lukuisat leikkeet, paperit ja vihkoset nurkista pois ja siirtää ne sähköiseen muotoon. Mikä parasta ne kulkisivat kivasti Pinterest Appsin kautta puhelimessa mukana, missä ikinä olen ja helpottavat esim. ostoksilla olemista. 
Pinterest toimii siten, että perustat itsellesi tilin ja  sen jälkeen voit pinnata kuvia joko Pinterestisssä tai muista verkossa olevista kuvista, joissa on pin-mahdollisuus. Kuvat kerätään tauluihin, joihin voi ryhmitellä kiinnostavia asioita eri teemojen mukaan. Pinnaamalla aihetta se jää näkyviin valitsemaasi tauluun sekä näkyy myös muille käyttäjille ja tykkäämällä kuvasta se näkyy sinun sivulla. Voit myös jakaa omia kuvia ja ideoita muille, seurata niitä aiheita mistä olet kiinnostunut, tehdä erilaisia listoja, lähettää kiinnostavia asioita ystäville tai suunnitella asioita yhdessä. 


Eikun pinnaamaan!
2 kommenttia:

  1. Heips! Minäkin tykkään kovasti pinnailemisesta, sieltä saa valtavasti ideoita! Tervetuloa seuraamaan minua Pinterestiin! Olen siellä blogini nimellä "Nauran auringolle"

    VastaaPoista
  2. Heissan Matkatar, mä oon ihan höpönä tuohon Pintrestiin ja nyt on NIIN paljon ideoita, kun vaan ehtisi niitä toteuttaa :) Mä vasta opiskelen tuota pinnaamista joten kaikki tipsit ja vinkit ovat tervetulleita. Täytyy käydä vilkuilemassa sun pinnejä! Mukavaa alkuviikkoa :) Martta

    VastaaPoista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.