sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kevät on tullut!
Lomaltapaluu ja arkeen asettautuminen tuntuu aina haasteelliselta, mutta tällä kertaa asiaa auttaa huomattavasti loman aikana puhjennut kevät! 

Kotimatka oli pitkä ja se alkoi ikävästi kolmen tunnin odottelulla lentokoneessa, teknisen vian vuoksi. Koneen takaosa tyhjennettiin korjauksen ajaksi ja kieltämättä lento alkoi jännittämään ja mielessä kävi, että pitäisikö hypätä koneesta ja tulla seuraavalla lennolla? Kotimatka sujui kuitenkin hyvin, vaikka nukkuminen jäi vähälle. Lennon viivästymisen vuoksi haaveet Parisiin pikavisiitistä vaihtui lentokentällä istuskeluun. Kotona odotti ikävä yllätys kun pikkupakastimen ovi oli jäänyt loman ajaksi auki ja siellä olivat kaikki Suomi-herkut!     

Kävely kotinurkilla ja luonnon heräämisen ihmettely piristi kummasti ja sai aikaeron aiheuttaman matkaväsymksen sekä muut murheet unohtumaan. Nyt päässä pyörii uusia ajatuksia ja pakko päästä päivittämään kotia sekä sormet syyhyävät ja odottavat pääsyä pihan kimppuun, pakko päästä pian kukkaostoksille!


Loman aikana joka puolella on alkanut vihertää ja puihin on ilmestyneet lehdet!
Omenapuut ja rypsit ovat kukassa!


Vasta-ajettu nurmikko tuoksuu ihan kesältä ja tulppaanit odottavat poimijioita!
Eläimet ovat tulleet ulos.


Mukavaa keväänodotusta kaikille!


Lomakertomusta ja tarinaa Meksikosta tulossa pian ja niitä odotellessa voi käydä Martan Matkassa Facebook-sivuilla katsomassa matkakuvia!

Parasta kotiinpaluussa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.