sunnuntai 14. elokuuta 2011

Kouluun valmistatuminen

Aamulla oli yllätyksenä pienet kakkatassut ja niiden jäljiltä sohvassakin oli hieman jälkiä, joten ei muuta kuin tuumasta toimeen ja sohvan tekstiilejä pesemään. Olisihan ne tietenkin voinut suojata aikaisemmin ja mielessähän se myös kävi, mutta ääh ei kannata... Toisaalta olivathan ne jo ihan mustat ja pesua vailla tuleepahan nyt ainakin pestyä. Tänään on löytynyt pingispallo sekä muut lelut ovat saaneet kyytiä. Silmät näyttävät jo tosi hyviltä ja toivottavasti se antibioottikin on purrut.


Lähdettiin tyttären kanssa tänään shoppailemaan ja ajatuksena oli löytää uudet koulu vaatteet molemmille ja ehkä jotain koulutarvikkeitakin. Voi kun oli ihanaa nähdä kaupoissa syysvaatteita. Ollaan me onnellisessa asemassa täällä Suomessa kun meillä on 4 eri vuodenaikaa. Rakastan syysvaatteita ja niiden värejä. Tyttärelle saatiin hankittua farkut ja itselleni löysin edulliset konjakinruskeat nilkkapituiset housut, sekä aivan ihanat leopardi ballerinat HenkkaMaukasta. Olen kai nyt virallisesti siinä iässä, että tuo leopardi kuosi on alkanut miellyttää minua, sillä olen viime aikoina haaveillut sen kuosin kengistä ja paidasta, sekä olen myös nähnyt unta niistä. Tämä on kai sama asia kun kesällä kotiini on ilmestynyt tekokukkia, en ole koskaan pitänyt niistä enkä leopardi kuviosta!


Nämäkin nilkkurit jäi mieleen..


Piipahdettiin vielä Sellossakin ja hieman jäi shoppailut kesken, sillä muistin että kaupat menevät sunnuntaisin kahdeksalta kiinni eikä kuudelta. :/ No täytyy sitten hakea itse koulutarvikkeet huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.