perjantai 12. elokuuta 2011

Machon 1. lääkärikäynti


Machon silmät rähmivät silti, vaikka on yritetty päivittäin puhdistella niitä joten soitin taas eläinlääkärille ja sain varattua ajan täksi päiväksi. Samalla voidaan hieman tarkistaa muutenkin kisun kuntoa.


Eläinlääkäri Frisk on ollut oikein mukava puhelimessa ja oli kiva tavata hänet vihdoin. Hän epäili että Macho ei olisi vielä 12 viikkoa vanha tai sitten on jäänyt pienikasvuiseksi. Herran syntymäpäiväksi päätettiin 31.5. Lääkärin tuomio oli: matoja, silmätulehdus, alipaino ja mahdollisesti korvissa punkkeja sekä kurkun punoitus. No sitten kasailtiinkin purkkeja pöytään silmälääke, antibioottikuuri, pesuaine ja korvanpuhdistusaine. Macho käyttäytyi oikein mallikkaasti.Tosin kun joutui takaisin kuljetuskoppiin, hermot menivät totaalisesti. Otin välillä syliin, mutta aina kun pistettiin takaisin koppaan, niin alkoi kamala taistelu. Lääkäri oli oikein mukava ja siirsimme rokotusta seuraavalle viikolle jotta saisimme pojan ensin paranemaan tulehduksista.


Tuntuu että tuo lääkärissäkäynti oli suuri kasvun paikka pienen pojan elämässä, sillä tullessamme kotiin paijailin Machoa hieman ja tämän jälkeen hän tuli syliin ja kiehnäsi minussa seuraavat 15 min. Koko illan ajan Macho tykkäsi olla jonkun meistä sylissä paijattavana ja hakeutui itse luoksemme. Mamalla meinasi illalla ihan kyynel vierähtää ja olo helpottui kummasti, sillä nyt tuo ihana pikku-kissa vihdoin luottaa meihin.
  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.