lauantai 27. kesäkuuta 2015

Seuraava kohde: Ranskan Riviera


Nizza, Cannes, Monte Carlo ja mitä niitä nyt onkaan, nuo kaupungit tuovat mieleeni aurinkoa, rantaa, rikkaita ja kuuluisuuksia. Me Papin kanssa kävimme rivieralla viimeksi 20 vuotta sitten ja nyt lähdemme sinne uudemman kerran. Tälläisenä minä muistan Ranskan Rivieran vuosien takaa, saas nähdä onko muuttunut! 


Nizza

Nizzasta tulee ensimmäiseksi mieleen kiviranta keskellä kaupunkia ja kunnon kiviuunipizza! Vanhan kaupungin sokkeloiset kadut sekä markkinat.
Hauskat koiranulkoiuttajat

Upeat Chanelin puvut päällä ja korkkarit jalassa vanhemmat rouvat ulkoiluttivat puudeleitaan täysissä meikeissä sekä koruvarustus oli päivälläkin huima. Käsissä keikkui muotiliikkeiden ostoskassit sekä patongit.


Cannes

Elokuvafestivaalikaupunki ja punainen matto ilmassa on glamouria ja luksusta. Rauhallinen puisto sekä huippukalliit muotiliikkeet.


Monaco

Tietenkin Formula 1, Grimaldien ruhtinasperhe, casino, venesatama luksusjahteineen sekä siellä nautittu paras tonnikala toast ikinä. 


Provence


Ranskan riviera sijaitsee Provencessa, jota ensimmäiseksi tulee mieleen upeat laventelipellot sekä laventelista tehdyt, hajuvedet, saippuat ja muut hajusteet. Pakko päästä käymään!St Tropez

Täällä tuoksuu raha, Ranskan Marbella, venesatamat ovat täynnä muskeliveneitä ja upeita jahteja, rikkaiden ja kuuluisuuksien lomanviettopaikka. Nimi on tuttu kirjoista ja elokuvista, pakko päästä kokemaan livenä!San Remo


Italialainen pikkukaupunki aivan Ranskan rajalla tuo mieleen rallin ja musiikkifestivaalit. Koe kolme eri maata yhden loman aikana! 


Tervetuloa blogiini
www.martanmatkassa.fi

Tuoreimmat kuulumiset löydät Martan Matkassa 
Facebook-sivulta tai Instagramista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.