sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Kirpputoria ja fudista


Tänään se vihdoin koittaa eli kaikki tämä viime viikkojen ja päivien uurastus, toivon mukaan palkitaan isoina myynteinä Vermon konttitorilla. Ilma ei lupaile kovin hyvää sillä utuinen pilviverho velloo taivaalla. No kaikki kuitenkin on hyvin, niin kauan hyvin kun ei ala satamaan. Papi kyllä kävi vielä varmuuden vuoksi lainaamassa katoksenkin. Eilen saatiin vihdoin ja viimein viimeisetkin nurkat, kaapit ja laatikot siivottua kotona sekä varasto vielä kaivettua esille. Nyt on rutkasti tavaraa kirpputorille ja mikä parasta kaapeissa tilaa. Me like! Ronikin oli ns. hövelillä päällä ja laittoi oikein kunnolla leluja kirpputorilaatikoihin. Mummo on tulossa meidän kanssa samalle pöydälle myymään ja hänen auto taitaa olla kanssa pullollaan lasten leluja.


Alkuhuuma niin kuin ennenkin eli kaikki keräilijät kävivät ostoksilla ja pari tuntia meni oikein mukavasti laitellessa tavaroita esille ja siistiessä pöytää. Kyllä sitä rompetta oli ja onneksi sitä myös meni, mutta välillä sattui oikeen rintaan kun ajattelin niitä kaikkia euroja mitä nuo lelutkin ovat uutena maksaneet ja kuinka niillä ei enää ole minkäänlaista arvoa. Harmi että meillä on niin olemattomat säilytystilat olisi ollut kiva säästää joitain noista vanhoista leluista mistä lapset ovat tykänneet.


Vaatteita ei kirpputorilla juurikaan mennyt, lelut, vanhat puhelimet tekivät kyllä kauppansa. Ihmisiä kävi ihan kivasti ostoksilla ja uskon että ihan hyvä tilikin tehtiin. Loppumetreillä meidät yllätti sade ja katoksen kasaaminen ei sujunutkaan tuosta vaan joten päätimme lähteä. Illalla oltiin todella väsyneitä ja kaikki laatikot olivat hujan hajan olohuoneessa odottamassa että vielä kerran tavarat käydään läpi ja viedään joko kierrätykseen, hyväntekeväisyyteen tai roskikseen...

Illalla mentiin koko perheen voimin katsomaan Hongan jalkapallomatsia ja vastassa oli Haka. Enpä ole Hongan otteluita pitkään aikaan käynyt katsomassa. Onhan tuo hieman säälittävää ettei Espoon kokoisessa kaupungissa kunnon puitteita jalkapallolle. Miten ihmeessä liigatasolla pelaavan joukkueen kotikatsomo voi olla telineistä kyhätty ja vain osin katettu? Ei noilla puitteilla ainakaan lipputuloja saada, joten ei ihme, ettei suomalainen jalkapallo pärjää maailmalla kun puitteet ovat rempallaan. Eipä tuo pelikään nyt ollut niin nautittavaa ollut, mutta ainahan siinä on oma tunnelmansa kattoa peliä paikanpäältä kuin soffalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.