lauantai 5. marraskuuta 2016

Tyttöjen illan yllätys -uudet käyntikortit-


Siinä ne nyt on!

Mä oon NIIN innoissani, vihdoinkin sain teetettyä Martan Matkassa-blogille omat käyntikortit ja niistä tuli ihan törkeän makeet! Kuvan olen korttia varten tilannut ystävältäni Ninalta jo aikapäivää sitten, mutta käyntikorttien toteutus on jäänyt tekemättä! Tiesin että näen Ninan loman aikana, päätin että haluan yllättää hänet ja saada vihdoin nuo kauan odotetut käyntikortit valmiiksi.

Pikaisen gallupin jälkeen sain yhteystiedot Aseman Kuvapalveluun ja kuulin että he voivat tehdä käyntikortit jopa saman päivän aikana. Lähetin heille päivällä sähköpostilla tuon ”Martan Matkassa”-kuvan ja haluamani tekstit, yritin hieman sommitella niitä, mutta loppusilauksen hoiti Aseman kuvapiste. Olin niin tyytyväinen lopputulokseen ja odotin innolla, että saan näyttää käyntikortin mimmeille ja etenkin Ninalle. Nyt on kaikki Martan Matkassa-blogin kanavat koottu yhdelle kortille yhteystietojen kera, nyt täytyy kortit jakoon ja täytyy toivotaan että löytyisi jotakin yhteistyömahdollisuuksia. Saas nähdä raaskinko edes luopua noista korteista…


Pakollinen kohde aina Suomi-vieraiulla Torni hotellin aulabaari ja Helsinki City


Kuvakaupasta juoksin kiiruusti Tornin aulabaariin missä oli perinteiset treffit ja en malttanut odottaa siihen että ollaan kaikki paikalla vaan oli pakko näyttää tuo uusi käyntikortti heti, halusin saada siitä esikatselun ja tytöt tykkäsi kanssa. Lähdimme ruokapaikkaan ja Nina odotti siellä tutussa pöydässä, olipa ihana nähdä kaikki rakkaat ystävät pitkästä aikaa. Annoin Ninalle tuon uuden käyntikorttini ja taisin todella yllättää hänet ensiksi sillä että olin vihdoin saanut tuon tehtyä tuon kortin ja toiseksi sillä että lopputulos oli hei aika bueno!


Mimmien vuosikokous I <3 my friends


Mimmit oli koossa jälleen ja lukulaseja vaihdeltiin, juttua riitti taas kerran aina ravintolan sulkemiseen asti. Meillä oli todella mukava ilta, joka tosin päättyi hieman erikoisesti, ravintolan kokki tuli humalassa meidän pöydän luokse juttelemaan ja se oli jopa hieman pelottavaa.

Nina tekee tilauksesta kortteja, kuvia ja vaikka mitä, käy katsomassa täältä hänen Instagram-tiliä ja vielä ehdit tilata töitä vaikka jouluksi! 


3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Rotta tapasi Chisut.
  täältä löytyy kuvia Töistäni
  Instagram @rats04

  VastaaPoista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.