keskiviikko 27. elokuuta 2014

Paperikassit käyttöön sisustuksessa

Rakastan paperikasseja ja mielestäni shoppaus ei ole mistään kotoisin, jos liikkeestä ei saa paperikassia ostoksille. Onhan se paljon ekologisempaa käyttää paperikasseja ja niitä on paljon mukavampi heilutella kuin muovipusseja. Minulle onkin kertynyt jokunen paperikassi ja jonkun ihmeen takia olen säästellyt niitä. Näin lehdessä hauskan idean, kuinka paperipusseja oli laitettu eteisen seinään kiinni ja niissä roikkui huiveja, hanskoja ym. asusteita. Pakkohan minunkin oli kokeilla omaa versiota.


Tällä hetkellä minulla on menossa "oma työhuone kuntoon"-projekti, sillä en ole onnistunut luomaan itselleni mieluista työtilaa. Tavarat on aina hukassa tai väärässä kerroksessa, joten kesän alussa keräsin kaikki paperit, askartelu- ja ompelutarvikkeet ym. yhteen paikkaan ja siellä ne on lojunut koko kesän ajan, odottamassa oikeata paikkaa. Tällä hetkellä poden vähän motivaation puutetta ja hyvät ideat ovat hakusessa, joten innosuin tuosta "paperikassi hyllyköstä". Keräsin yhteen läjään kaikki olemassa olevat paperikassit ja valitsin niistä suht samaa värimaailmaa edustavia kasseja ja sommittelin niitä lattialle.

Kiinnitin kasseja seinille ja keräsin niihin erilaisia askartelumateriaaleja, lahjakasseja sekä muita paketointiin liittyviä materiaalia. Muutma kassi jäi vielä tyhjäksi ja kun pääsen etenemään tässä työhuoneen järjestelyssä, niin eiköhän nekin täyty. Kasseja on sen verran reilusti, että niitä voi hyvin vaihdella erikokoisiin tai sitten fiiliksen mukaan eri kuoseihin.

Jäin miettimään miten muutoin voisin käyttää paperikasseja hyödyksi? Ideoita? 

Joskus olen nähnyt paperikasseissa säilytettvän pöydällä vihanneksia, mutta säilyyköhän ne oikeasti pelkässä huoneenlämmössä? Meillä ei ole viileäkaappia ja tämän vuoksi vihannekset menevät usein nopeasti huonoon kuntoon. Sen tiedän, että tomaatit vain paranevat huoneenlämmössä, mutta miten on paprikat, kurkut, salatit ym.? Vihanneksia tulee käytettyä liian vähän ja ehkä niitä käyttäisi enemmän, kun ne olisivat siinä tyrkyllä.  


2 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea ! :)
  Jostain kumman syystä meilläkin on kertynyt säilöön jos jonkinlaisia paperikasseja - vois itekin yrittää vastaavanlailla laittaa "hyötykäyttöön" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Saija, kiva kuulla että tykkäsit :) Näen jo sieluni silmin ihanat baby-pussukat, joista pehmot kurkistavat tai barbi-bägit sekä unohtamatta hollister-pussien salaisuuksia ;)

   Mukavaa viikonloppua
   terkuin Martta

   Poista

Mahtavaa että löysit sivuilleni!
Jätäthän kommentin käynnistäsi, luen niitä mielelläni.